Soția sirianului găsit mort în portbagaj și-ar fi recunoscut crima- Surse

Andreea Pătrașcu Haj Saleh, soția sirianului găsit mort într-o mașină, și amantul ei ar fi recunoscut că ei sunt autorii crimei, potrivit unor surse din Parchetul Tribunalului București, citate de Agerpres

Urmează reconstituirea crimei, în care soția lui Haj Saleh Moustafa ar fi folosit calmante pentru a-l adormi. Femeia ar fi fost unica moștenitoare a bărbatului, potrivit Antena 1. 

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore în cazul sirianului Haj Saleh Moustafa, găsit mort în 8 aprilie în portbagajul unui autoturism parcat pe șoseaua Pantelimon din București.  Una dintre cele două persoane este soția sirianului, pe nume Andreea Pătrașcu Haj Saleh, iar bărbatul reținut este amantul său.

În urma autopsiei s-a stabilit că bărbatul găsit mort în portbagajul mașinii sale este cetățeanul sirian Haj Saleh Moustafa. Nu au putut fi stabilite cauzele morții, chiar dacă bărbatul avea mai multe leziuni pe corp. Bărbatul a fost declarat dispărut de la începutul anului, însă soția susținea, înaintea reținerii, că nu l-a mai văzut de la mijlocul lunii decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa se afla pe teritoriul României de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă și avea un copil în vârstă de nouă ani. El era absolvent al Universității Politehnica din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel