Soția polițistului agresor: Sunt marcată de așa ceva, n-am avut de unde să știu

Eugen Stan
Eugen Stan

Soția polițistului care a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei a vorbit pentru prima dată despre faptele făcute de soțul ei.

"Eu sunt șocată la fel ca dumneavostră. Atât pot spune. Eu nu sunt de foarte mult timp cu el, suntem împreună de doi ani. Nu am văzut nimic suspicios în acest timp. Eu am serviciul meu, el pe al lui, ajungeam seara târziu. Sunt distrusă, nu îmi vine să cred. Nu am fost femeia care să stea să îl urmărească. În timpul nostru liber era totul normal. Era doar puțin gelos cu mine. Sunt marcată de așa ceva, n-am avut de unde să știu", a spus soția polițistului pedofil pentru Antena 3. Declarația a fost prezentată în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală.

Eugen Stan este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

[citeste si]

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel