Soția lui Gheorghe Nichita, dezvăluiri. Ce spune despre Adina Samson

Florentina Nichita, soția lui Gheorghe Nichita, primarul de la Iași, a acordat un interviu în care a vorbit despre familia sa. Aceasta a vorbit și despre Adina Samson, amanta politicianului.

Florentina Nichita nu mai este căsătorită cu Gheorghe Nichita, dar chiar și așa încă îl numește "soțul ei" și locuiesc împreună sub același acoperiș. 

Nu știa de relația dintre Adina Samson și soțul său

"Eu am aflat-o după divorț. În rest nu știu nimic. Atât timp cât noi aveam liniște în casă, ne înțelegeam... țin foarte mult la familia mea. Soțul meu s-a purtat tot timpul frumos cu mine, tot timpul m-a respectat. (...) Nu știu, poate s-a îndrăgostit, poate a fost provocat, poate a căzut într-o capcana. Nu am ce justificare să-i gasesc (n.r. - lui Gheorghe Nichita). Pentru mine, căsnicia e sfântă, nu mă împiedic de... ", a spus soția primarului din Iași.

"33 de ani de căsnicie nu pot fi dărâmați de un an. Soțul meu este un bărbat care a muncit foarte mult pentru a-și construi o familie, o profesie, o carieră. Am un bărbat care chiar este deștept, iar acum să fie dărâmat pentru o rătăcire de moment. Nu cred că merită. Nu știu ce a urmărit această femeie, dar sigur a urmărit ceva. Știți cum este, soțul meu are o funcție importantă și probabil această tânără își dorea o persoană cu funcție", a mai zis femeia.

Florentina și Gheorghe Nichita, sub același acoperiș, deși sunt divorțați

"Nu știu cât de reală a fost această relație, pentru că acum sunt sigură că nu este. Ce știu sigur este că soțul meu nu a divorțat din acest motiv. Noi eram divorțați când am aflat. Cât timp am fost căsătoriți, s-a purtat frumos, ne-am respectat tot timpul. Evident, am avut momente bune și momente mai puțin bune, că de altfel în orice căsnicie. A avut tot timpul grijă de mine și de fetele noastre, de toată familia. Poate vi se pare neobișnuit, dar noi locuim și acum împreună, în aceeași casă. Am locuit împreună, neîntrerupt, chiar și după ce am luat în familie, împreună cu fețele, decizia de a ne despărți. Soțul meu nu s-a putut desprinde. Sunt 33 de ani de căsnicie. Au fost discuții în casă, într-adevăr, dar în ciudă lor am rămas și vom rămâne prieteni", a mai spus Florentina Nichita.

Sărbători în familie

Întrebată cum s-a ajuns la divorț, Florentina Nichita a zis: "Despărțirea s-a petrecut în august 2013, iar divorțul în februarie 2014. Dar am rămas în aceeași casă. Soțul meu mănâncă acasă, mamă mea gătește. Sărbătorile le-am făcut tot timpul împreună. Există o tradiție de la care nu ne abatem, indiferent de situație. De Crăciun, chiar și anul acesta când eram divorțați, au venit colindătorii, am fost împreună. Cred că soțul meu nu s-a putut desprinde de casă și de mine. Și nici eu de el. Am construit amândoi. Noi suntem separați, dar în aceeași casă și vom rămâne la fel că și până acum. Vom merge înainte, că și până acum", scrie Atac de Iași.

VEZI ȘI: Gheorghe Nichita-Adina Samson. Cine este amanta pentru care primarul Iașului a pierdut totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel