Soția jurnalistului german Paul Arne Wagner, show total la Guvern

jurnalistă
jurnalistă

Există o jurnalistă care este mereu alături de protestatarii din nucleur dur. Vine la toate evenimentele #rezist și, când jandarmii îi trag atenția pentru un fapt sau altul, începe să urle că este de la presă, deși nu stă întotdeauna cu ziariștii.

Vorbim despre Mădălina Roșca, soția jurnalistului german Paul Arne Wagner, cel care recent a fost ridicat de jandarmi la un protest. 

La un moment dat, joi, înaintea ședinței de guvern, Mădălina Roșca a început să se certe cu jandarmii care îi spuneau să respecte legea și să filmeze din perimetrul dedicat presei.

Amintim că jurnalista Sorina Matei a dezvăluit cu ce se ocupă soția ziaristului Paul Arne Wagner.

Lecții despre corupție

Mădălina Roșca este o tânără nelipsită de la protestele #rezist. Ea vine cu o cameră de filmat și stă ore întregi, cot la cot, cu liderii mișcărilor de stradă. În timpul liber, dă "lecții" despre corupție.

"Povestea cu ziaristul lui peste este un nerverending story. Consoarta, țineți-va bine, bine, bine de tot: ne învață ce este corupția. Așa ceva n-am citit niciodată. N-am crezut că există. Eu când vă spun că sunt spălați pe creieri, nu mă credeți.

Deci corupția in mintea dânsei e sa te îmbraci în rochii și sa dai share pe facebook. Pe principiul asta, toate primele doamne de pe glob sau alese sau actrițe/ cu capital de imagine ar trebui sa stea dezbrăcate pur și simplu, sa nu mai folosească firme, sa nu mai existe bartere de niciun fel in niciun domeniu și cred ca infracțiunea este de spălare. De la spălarea pe creieri pe tema rochiței.

Jurnalistul lui peste și consoarta sunt din nucleul dur al #Rezist, fundații, activiști, #Veve, nu ratează niciun miting, niciun picior de pesedist si au o fixație cu Jandarmeria. S-au mai luptat cu ei. Dansa e cu filmările. Și sunt prieteni cu agresorii lui Bacalbașa.

So, rectific, i-as fi ținut la Poliție pana s-ar fi dat OUG pe toate Codurile Penale, Civile, și-ar mai fi venit odată Pruna și ar mai fi dat odată OUG cu Ciolos cu tot", a scris Sorina Matei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel