SNAP. Scandal Poliție: "Bate câmpii rău de tot. A intrat cu cizmele rusești în drepturile omului"

Un nou scandal zdruncină Poliția Română. Sindicatul Național al Agenților de Poliție (SNAP) a prezentat cerințele pe care un șef de ordine publică le are vizavi de agenții de poliție. De exemplu, aceștia trebuie să aibă în posesie 3-4 agende, dar instituția nu le asigură niciuna. Și exemplele pot continua.

"Citim și ne minunăm!!

Într-o discuție avută cu șeful Poliției Române, i-am adus la cunoștință că avem polițiști nepregătiți, din păcate, iar domnia sa a spus că mai bine suportă el criticile, decât să facem public astfel de lucruri. Ei bine, domnule Despescu, se pare că ați avut dreptate, am greșit noi. Avem polițiști bine pregătiți, dar aveți șefi total nepregătiți, nepricepuți și fără pic de experiență de a lucra cu oamenii.

După spusele unui șef de ordine publică, agenții de poliție trebuie să aibă în posesie 3-4 agende, dar instituția nu le asigură niciuna.

Agenții de poliție trebuie să-i ceară șefului lor voie sau dacă nu cumva să aleagă el anturajul familiei. Acest șef a intrat cu cizmele rusești în drepturile omului. Agenții de poliție din nou trebuie „să mulgă" lacătele de la supermarket-uri, ca în urmă cu 20 de ani, și după prostia din capul acestui șef să verifice și „asfaltul dacă are gropi".

Mergând mai departe, agenții de poliție trebuie să aibă și aparatul foto asupra lor, să facă poze la autoturismele parcate ilegal, să identifice cine a condus autoturismul și să-l sancționeze, iar în lipsă, indicându-i-se clar să caute „un posibil martor", că vorba aia, domnule Despescu, când primim un ordin, îl executăm orbește, chiar dacă, cu ajutorul nostru, mai ies și dosare fabricate. Ne întrbăm retoric, o amendă mai contează? Agentul de poliție nu are voie să dea dovadă de pasivitate, ce o fi însemnând în capul acestui șef această expresie?

Oare șefii care au condus Poliția si Ministerul au făcut legi bune să-i protejeze pe polițiști și pe familiile lor? Domnule Despescu, cum credeți, cu asemenea șefi, total nepregătiți, dar buni executanți ai sistemului, vom ajunge vreodată să avem o poliție modernă, iar polițistul să vină de drag la serviciu? Acest șef bate câmpii rău de tot, nici nu am vrut ca noi să-i analizăm toată prostia lui, dar atașăm procesul-verbal ca cel puțin dumneavoastră sau șefii pe care îi aveți în subordine, să nu mai facă așa ceva.

Domnule Despescu, trăiască împuterniciții din Poliția Română!

P.S.: Tot acest șef, acum două săptămâni a obligat agenții de ordine publică să împartă pliante pentru promovarea Poliției Locale",  a transmis SNAP.

(w670)

(w670)

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel