SMS-ul pe care Adriana Săftoiu i l-a dat lui Ludovic Orban. Reacția premierului

Sursa: Guvernul Romaniei
Sursa: Guvernul Romaniei

Adriana Săftoiu a dezvăluit culisele situației în care ea, actual deputat PNL, nu se mai află pe listele partidului pentru parlamentare. 

Prezentă la Radio Guerrilla, Liviu Mihaiu i-a spus că nu-i ascunde că a vorbit cu Ludovic Orban, iar premierul i-a explicat că Adriana Săftoiu nu se află pe lista PNL pentru parlamentare pentru că ”nu a mai vrut, nu și-a mai depus candidatura”. 

”Nu-i adevărat” a fost prima reacție a Adrianei Săftoiu, în emisiune. ”M-am gândit să nu-l deranjez pe premier cu telefonul, i-am transmis un mesaj d-lui președinte de partid, în calitate de președinte de partid, în care-i spuneam că înțeleg că mai sunt două zile până la depunerea candidaturilor și că aș vrea să avem o discuție în acest sens și aștept telefonul în măsura în care poate să vorbim. Nu m-a sunat nici până în ziua de astăzi, iar candidatura nu o depui de capul tău. Trebuie să mărturisesc că uneori îți câștigi în viață un raport egal, nu aș vrea să fiu în varianta în care eu sunt sclavul și boierului i se face milă de mine. Cred că dacă considerau că toată activitatea mea parlamentară e relevantă pentru partid, puteau să zică. Faptul că președintele Orban nu mi-a răspuns, mi-a fost foarte clar că nu dorește să mă susțină. Am zis că nu asta e o problemă, problema mea a apărut când am văzut ce rămâne pe listă, nu numai la PNL” a comentat Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel