SMS-ul care poate schimba totul. Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dinca
Descriere foto: Gheorghe Dinca

Anchetatorii au descoperit un mesaj BOMBĂ în telefonul lui Gheorghe Dincă, sms care poate face lumină în acest caz șocant. 

În telefonul lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit un sms în care cineva i-a scris să elibereze fata. 

„Știm că fata este la tine. Eliberează fata!", i-ar fi scris cineva lui Gheorghe Dincă, a susținut Andreea Sava la Antena 3. Deocamdată, nu se știe dacă autoritățile au identificat persoana care i-a trimis acel mesaj lui Dincă, însă poate fi o pistă în elucidarea crimelor de la Caracal. 

 

Imagini care n-au fost văzute niciodată de anchetatori

 

Un alt indiciu care ar putea să facă lumină în cazul lui Gheorghe Dincă sunt noile imagini publicate de un jurnalist. Recent, Ovidiu Zară a publicat, pe Facebook, imagini care n-au fost văzute niciodată de anchetatori, după cum susține.

Ovidiu Zară spune că mai sunt și patru-cinci locații dotate cu camere video cărora anchetatorii nu le-au trecut pragul. Prima mașină din imagini este cea a lui Gheorghe Dincă. Plecase de pe Strada Craiovei, din fața casei. A doua mașină a plecat de pe strada Decebal, unde mai are o ieșire Gheorghe Dincă, prin spatele casei. Jurnalistul de investigații consideră că anchetatorii ar trebui să verifice drumul celor două mașini și că ar trebui verificat dacă s-au mai intersectat în Caracal, Slatina sau Craiova.

Mai multe detalii despre SMS-ul exploziv, în videoul de mai jos:


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27