Smart FM, emisiune - maraton cu vedete, emoţie şi muzică, luni dimineaţă

"Neascultătorii" Smart FM vor avea parte luni, 19 decembrie, de un matinal special, o emisiune maraton, cu mulţi invitaţi, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.

Ora de începere va fi aceeaşi, "şapte şi ceva" dimineaţă, doar că "Marius FM" de sărbători va dura ceva mai mult, până spre miezul zilei, timp în care vor fi prezenţi în faţă microfoanelor , alături de Marius Tucă şi Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar şi Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu şi Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar şi omul de afaceri Jean Valvis.

"Când am preluat acest radio, am ştiut că oamenii cu care voi colabora, dar şi cei care vor alege să ne asculte vor fi parte dintr-o mare familie, familia oamenilor puternici, creativi, a celor care iubesc muzică şi artă, a persoanelor verticale, a celor care pun preţ pe loialitate şi care înţeleg că SmartFM este emoţie. Eu cred că există oameni buni şi ei sunt "neascultătorii" noştri. Pentru ei, vom face luni o emisiune aşa cum n-a mai fost", spune Marius Tucă.

[citeste si]

Dupa ce "Marius FM" iese din prelungiri, urmeaza un alt maraton, sustinut de aceasta data de Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, care va tine pana seara. Ascultatorii "Smart FM" sunt asteptati asadar la o zi de petrecere speciala, intr-o saptamana speciala, cea a zilelor dinainte de Craciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel