Smântână de post. Cum se prepară. Gata în 3 minute!

Ema Apostu / 02 apr 2019 / 17:45 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fie că o consumi pe sărmăluţe sau amestecată cu mămăliguţă, smântâna este delicioasă. Dar cum te poți bucura de ea şi în post, fără să calci strâmb? Smântâna de post este răspunsul. Nu-ţi vine să crezi? Ei bine, este un preparat delicios, rapid şi sănătos. Iată cum se face.

Ingrediente smântână de post

100 ml lapte de soia
170 ml ulei de floarea soarelui/arahide
3-4 picături zeamă de lămâie
sare

Cum se prepară smântâna de post

 

Se pune, într-un borcan înalt, laptele la temperatura camerei, uleiul, câţiva stropi de zeamă de lămâie şi sarea. Se mixează, la viteză maximă, pentru 2-3 minute. Smântâna vegetală capăta treptat o textură cremoasa, perfectă pentru preparatele de post, vegetariene sau vegane. Se poate folosi imediat sau se poate conserva în frigider, într-un vas închis ermetic, pentru maxim 1 săptămâna, scrie lauraadamache.ro.

Vezi și: De ce să pui sare în paharul de vin. Trucul specialiștilor, care te va surprinde. Rezultat fantastic!


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24