€ 5.0919
|
$ 4.3707
|
Curs valutar: € 5.0919
|
$ 4.3707
 

Smântână de post. Cum se prepară. Gata în 3 minute!
Autor: Ema Apostu

smantana-sarmale_11702900
 

Fie că o consumi pe sărmăluţe sau amestecată cu mămăliguţă, smântâna este delicioasă. Dar cum te poți bucura de ea şi în post, fără să calci strâmb? Smântâna de post...

Ingrediente smântână de post

100 ml lapte de soia
170 ml ulei de floarea soarelui/arahide
3-4 picături zeamă de lămâie
sare

Cum se prepară smântâna de post

Se pune, într-un borcan înalt, laptele la temperatura camerei, uleiul, câţiva stropi de zeamă de lămâie şi sarea. Se mixează, la viteză maximă, pentru 2-3 minute. Smântâna vegetală capăta treptat o textură cremoasa, perfectă pentru preparatele de post, vegetariene sau vegane. Se poate folosi imediat sau se poate conserva în frigider, într-un vas închis ermetic, pentru maxim 1 săptămâna, scrie lauraadamache.ro.

Vezi și: De ce să pui sare în paharul de vin. Trucul specialiștilor, care te va surprinde. Rezultat fantastic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close