Slujba de Crăciun de la Vatican, MUTATĂ din cauza pandemiei de COVID-19

Papa Francisc, în fața unei 'revoluții' în Biserica Catolică. Arhiepiscop: Preoții ar trebui să aibă voie să se căsătorească! / Foto Agerpres
Papa Francisc, în fața unei 'revoluții' în Biserica Catolică. Arhiepiscop: Preoții ar trebui să aibă voie să se căsătorească! / Foto Agerpres

Slujba de Crăciun de la Vatican a fost mutată pentru a fi respectate restricțiile de circulație impuse din cauza pandemiei.

În acest an slujba de Crăciun de la Vatican va începe la ora 19:30 astfel încât să se încheie până la ora 22:00, scrie Vatican News. Decizia de mutare a orei a fost luată pentru că italienii nu se mai pot deplasa fără un motiv bine-întemeiat după ora 22:00.

În anii precedenți, slujba din Ajun începea la ora 21:30, pentru a-i menaja sănătatea Papei Francisc. În mod normal slujba ar trebui să înceapă la ora 12:00 noaptea. Anul acesta a fost mutată chiar mai devreme pentru a fi respectate restricțiile impuse în Italia. Toate ceremoniile organizate de Vatican în perioada sărbătorilor au fost modificate pentru a respecta măsurile anti-COVID. Credincioșii sunt îndemnați să urmărească mesajele Papei la televizor sau pe internet.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel