Slobozia: Peste 2.000 de persoane protestează împotriva lui Băsescu

slobozia
slobozia

Peste 2000 de persoane au ieşit în stradă la Slobozia pentru a protesta împotriva preşedintelui Traian Băsescu. La poteste au venit şi oamenii din împrejurimi. Oamenii scandează împotriva actualului Guvern și a președintelui Băsescu și nu vor să renunțe la proteste până când revendicările nu le vor fi acceptate.

”Slobozia nu a fost mai vie ca acum, niciodată” a fost declarația unui manifestant.

Locuitorii municipiului Slobozia se alătură, în forță, protestelor care au loc în întreaga țară. Mai mult de 2.000 de persoane participă azi la un miting  împotriva Puterii, fluturând pancarte pe care stau scrise diverse lozinci: ”Vrem demnitate”, ”Vrem pâine în țara pâinii!”, ”Vrem să muncim!”, ”Jos Băsescu!”, ”Ne-am săturat de minciuni!”, ”Jos Guvernul de marionete, mânuite de păpușarul pitic!”.

Potrivit informațiilor primite, la începutul mitingului, oamenii au ocupat stadionul și au organizat un marș pe B-dul Matei Basarab, circulația automobilelor desfășurându-se doar pe jumătate din suprafața bulevardului.

În ciuda frigului și a vântului pătrunzător, tot mai multe persoane se alătură manifestanților.

Până acum, nu s-au înregistrat conflicte, ordinea publică fiind asigurată de circa 150 de jandarmi, mulți dintre ei, localnici, ai căror părinți și soții se află printre manifestanții care poartă pancarte pe care stă scris ”Voi ne păziți pe noi și noi vrem să scoatem la lumină viitorul copiilor voștri!”.

Locuitorii municipiului Slobozia revendică demisia Guvernului și a președintelui Băsescu, precum și alegeri anticipate, nu comasate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel