Situație teribilă. Alt azil ilegal găsit în Prahova

batran
batran

Oamenii legii au descoperit, miercuri, în Prahova, un al doilea centru ilegal în care erau ţinuţi oamenii vârstnici.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că azilul este administrat de aceeaşi firmă care deţine şi căminul de la Păuleşti în care aproximativ 40 de oameni erau ţinuţi în condiţii mizere, scrie Antena 3. În acest centru au fost găsite trei persoane. Din primele verificări, acest centru ar fi administrat de aceeaşi firmă care deţine şi azilul de la Păuleşti, mai notează sursa citată.

Azil în care oamenii erau neglijați

Anchetatorii au descins, miercuri dimineaţă, la un azil de bătrâni din Păuleşti, Prahova, care funcţiona ilegal şi unde bătrânii erau ţinuţi în condiţii inumane. În urma descinderilor, oamenii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital, de la un azil care funcţiona ilegal într-o casă din localitatea Păuleşti.

Managerul Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a spus miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că bătrânii stăteau câte 2-3 în pat, nu erau ţinuţi legaţi, iar în cameră era miros de urină. "Erau unii peste alţii, câte doi-trei în pat, fără lenjerie curată, fără pamperşi schimbaţi, mirosea a urină şi fecale. Unii dintre ei erau deshidrataţi", a declarat Nicolae la Antena 3.

În ciuda condițiile de neimaginat, tariful lunar, pentru o persoană, la azilul din Păulești era de 1.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel