Situaţie revoltătoare cu biletele la Zoo Băneasa. Ioana Mandache: Neseriozitate totală

Mihai Ciobanu / 04 sep 2019 / 17:54 Salveaza PDF Comentarii
zoo Bucuresti
Descriere foto: zoo Bucuresti

Jurnalista Ioana Mandache atrage atenţia asupra unei situaţii revoltătoare la Grădina zoologică Bucureşti - Băneasa.

"Dacă te duci la Grădina Zoologica din Bucureşti, după ora 18,00, rişti să dai de o neseriozitate totală, ca să nu spun altceva. După un trafic aglomerat ajungi la Zoo, e 17.50, iar pe Casa de bilete scrie că până la 18.00 se pot cumpăra bilete de intrare, iar programul de vizitare e până la ora 19.00.

Ajung oameni cu copii mici, dar au surpriza neplăcută să vadă că e casa închisă cu zece minute înainte de ora 18.00. Practic, deşi am ajuns în timpul programului, a trebuit să ne întoarcem acasă fără să putem intra. Nu mai spunem de dezamăgirea celor mici... Te revoltă nesimţirea angajaţilor care nu sunt la casă, chiar dacă programul nu s-a încheiat, asta în timp ce personalul de la pază îţi spune nonşalant că "nu sunt bilete, nu intraţi", chiar dacă programul de vizitare, repetăm, e până la 19.00.

Pe ce logică funcţionează conducerea Grădinii Zoologice? Ca să nu spunem că sunt şi nişte aparate de toata frumuseţea, de unde îţi poţi lua, teoretic, bilete, dar nu sunt funcţionale. E total aberant şi de neînţeles o asemenea atitudine a celor de la  Zoo. Probabil au văzut prea multe filme de ficţiune şi trăiesc în lumea lor", transmite Ioana Mandache.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28