Situaţie lucrări centura Bacău. Răzvan Cuc: Mă gândeam foarte serios

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

O firmă care îşi face treaba devine ţinta atacurilor, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, făcând referire la antreprenorul care se ocupă de construcţia centurii ocolitoare a municipiului Bacău, el precizând că este foarte uşor să se arunce cu ''tot felul de invective şi de jigniri la adresa constructorilor autohtoni''. 

Reacţia acestuia vine după ce presa a relatat că la doar două zile de la începerea lucrărilor utilajele de pe viitoarea autostradă din Moldova au dispărut. 

"Sunt foarte multe firme româneşti care îşi fac treaba şi văd că sunt atacate în ultima perioadă vehement şi chiar ieri (luni - n.r.) mă gândeam foarte serios dacă o să mai laud vreo firmă din România, deoarece, cum laud o firmă că se mobilizează şi îşi face treaba, devine ţinta atacurilor. Este vorba despre situaţia de pe centura Bacău, unde antreprenorul era mobilizat. Omul acela în opt zile a decopertat 14 km de autostradă, are cinci foreze. Ştiţi cât durează să amplasezi şi să muţi o foreză dintr-un loc în altul? Când spui că a mutat sau a dus utilajele doar că vine ministrul în vizită, hai să ne uităm la cei care sunt experţi în construcţii ce utilaje au la faţa locului. Aşa e foarte uşor să aruncăm tot felul de invective şi de jigniri la adresa constructorilor autohtoni. (...) E păcat, noi ar trebui să susţinem capitalul românesc", a declarat ministrul Transporturilor, la Parlament. 

Răzvan Cuc s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute pe şantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău şi s-a declarat optimist că lucrările se vor finaliza în termenii contractuali. 

Vezi şi: BOMBA aruncată de Rareș Bogdan: Vom forța CĂDEREA GUVERNULUI!

ANM, prognoza meteo pe o lună, MODIFICATĂ. Se schimbă VREMEA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel