EXCLUSIV  Situaţie DRAMATICĂ în România. Cozmin Gușă, declaraţia zilei

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Joi, 13 iulie, Cozmin Gușă, într-un interviu acordat DC News, a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte lipsa activităţii sportive a românilor.

„Părinţii nu mai generează o autoritate constructivă asupra copiilor. (...) Mă uitam la românii noştri de pe plajă: arătăm ca o ţară de oameni scutiţi la sport. Copiii, săracii, grăsuţi, cu nasul în tablete sau preocupaţi de selfie-uri. Bărbaţii, graşi, cu berea în mână, chiar de la primele ore ale dimineţii. Româncele noastre, care au faima că sunt frumoase, nu ştiu, parcă au decăzut. Nu aveam impresia asta. Să nu fi exagerat eu, dar m-am dus două dimineţi la rând, la Mamaia. (...) Erau nişte domnişoare care, dimineaţa, îşi duc o boxă şi cu un iPad şi pe plajă, angajate de hotel, fac mişcări de dans cu turiştii. Trei, cinci oameni, restul stăteau şi se uitau. Adică era ceva gratuit şi era funny, pe nisip, în faţa mării", a spus Cozmin Guşă.

„Foarte puţini care aleargă. La noi, sportul de apă este că te sui pe un scuter, dai bani cât nu face, pentru zece minute, şi ăla e sportul. (...) Avem în continuare dorinţa de a avea performeri, dar ne-am pierdut gustul pentru sport. Mă uit în Olanda. Merg pe jos, dacă distanţa e scurtă sau, dacă distanţa e mai lungă, pe bicicletă. Fac ceva, le pasă de sănătatea lor", a mai spus Cozmin Guşă.

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel