Urmărește emisiunea live


Situație complicată în Michigan. REZULTATELE, validate sub presiune brutală

Donald Trump
Donald Trump

Rezultatele alegerilor din statul Michigan, unul dintre statele-swing, au fost certificate după mai multe acuzații de rasism.

Jenna Ellis, consilier juridic principal al campaniei Trump 2020, a declarat  că cei doi republicani din comitetul de coloniști din ținutul Wayne din Michigan, implicați într-un scurt impas în procesul de certificare a alegerilor din ținut s-au confruntat cu amenințări și acuzații de rasism înainte de a fi de acord să certifice buletinele de vot. Decizia lor, de a se alătura colegilor democrați, a fost dramatică și privită de conservatori pe social media ca o capitulare în urma unei presiuni brutale.

Consiliera lui Trump a spus că a primit rapoarte că cei doi membri ai consiliului, republicani, au identificat corect discrepanțele și a spus că numărul de voturi, în 71% din secțiile ținutului, nu se potrivesc cu listele de alegători. William Hartmann și Monica Palmer, colportori , fusese lăudat de colegi republicani. Kayleigh McEnany, secretarul de presă al Casei Albe, a anunțat anterior pe Twitter că există 234 de pagini de declarații, date sub jurământ, care au ridicat acuzații de fraudă în Wayne.

Trump a reacționat și el

Laura Cox, președinta Partidului Republican din Michigan, a spus într-o declarație că par să existe „suficiente dovezi ale neregulilor și a potențialelor fraude electorale” care au fost descoperite, a raportat Detroit Free Press. În același timp, impasul a atras chiar atenția președintelui Trump, care a postat pe Twitter: „Uau! Michigan tocmai a refuzat să certifice rezultatele alegerilor! A avea curaj este un lucru frumos. Suntem mândri, SUA!”, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel