Situaţie complicată în cazul minorei plină de sânge de la Galaţi. Asistentei de pe ambulanţă i-a spus că a fost violată, poliţiştilor că nu

Minora de 14 ani găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi privită cu indiferenţă de doi agenţi de poliţie a oferit declaraţii contradictorii. Asistentei de pe ambulanţa care a dus-o la spital i-ar fi spus că a fost violată de un cunoscut, însă oamenilor legii le-a spus că a avut relaţii sexuale consimţite. 

"Am fost solicitaţi pe 112 de către un agent de poliţie să intervenim pe raza municipiului Galaţi, unde o tânără se afla într-un loc public, cu o hemoragie abdominală, aparent. La faţa locului, echipajul nostru a constatat, în prezenţa unui echipaj de poliţie şi a unui agent de la jandarmi, că tânăra, de 14 ani, era confuză, avea o hemoragie puternică de origine vaginală pe haine şi pe picioare. A fost preluată, i s-au acordat primele îngrijiri, a fost perfuzată, transportată la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, de unde a fost preluată şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru serviciul de obstretică-ginecologie, fata fiind în şoc hemoragic. În timpul transportului, asistenta noastră a reuşit cu greu să scoată nişte amănunte din care reieşea că fata ar fi fost violată, de o persoană cunoscută", a precizat dr Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi. 

Declaraţie schimbată în faţa poliţiştilor şi a DGASPC Galaţi

Directorul adjunct al DGASPC Galaţi, Ciprian Groza, a declarat însă că minora susţine că nu a fost violată. Potrivit acestuia, fata a plecat din centrul de plasament cu bilet de voie, s-a întâlnit cu prietenul ei, de 15 ani, a întreţinut relaţii sexuale consimţite acasă la acesta, după care, în urma unei hemoragii, a ajuns la spital. Groza a precizat că minora a povestit că nu fost agresată şi că adolescentul o iubeşte.

"Este un caz nefericit. O minoră dintr-un centru de plasament, care a plecat în învoire în oraş şi a ajuns la prietenul ei, unde a întreţinut relaţii sexuale, după care a urmat acea hemoragie pentru care a fost internată în spital. Cel mai important în acest moment este că ea este în afară de orice pericol. A plecat din centrul de plasament cu bilet de voie, de la ora 17,00 la 20,00. Ea nu s-a întors la centrul de plasament la ora 20,00 pentru că, din păcate, a ajuns la spital. Fata a povestit că este prietenul ei, a mai avut întâlniri cu acesta. Este un copil, de 15 ani, s-au întâlnit la el acasă. Din relatările ei, nu a fost agresată, a fost consiliată psihologic şi susţine că este prietenul ei, că o iubeşte. Nu este vorba de un viol la acest moment, a fost cu consimţământul ei. Totul s-a petrecut în casa tânărului, mai mult ca sigur părinţii nu erau acasă. Ancheta încă nu este finalizată", a spus Groza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel