EXCLUSIV  Situație CIUDATĂ la piscină în pandemie. „I-au scos afară din apă. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă”

Mersul la piscină este cu totul diferit în această vară, din cauza condițiilor impuse de criza Covid-19.

Un cititor ne-a semnalat o situație ciudată din Târgu Mureș, în care bazinele nu au putut fi folosite decât de copiii legitimați la cursuri de înot.

Bună ziua! Doresc să vă aduc la cunoștință un caz pentru mine cel puțin ciudat. În Târgu Mureș există Complexul de agrement Mureșul cunoscut de toți cei din zonă sub denumirea de Weekend. În momentul de față, guvernul a permis redeschiderea ștrandurilor și piscinelor în aer liber. La acest Complex de agrement accesul publicului este gratuit având în vedere că sunt și terase în aer liber, bazinele au fost umplute cu apă, iar aici apare ciudățenia aceste bazine fiind înconjurate cu bandă și fiind postate anunțuri ca nu se poate face baie”, ne-a semnalat un cititor.

Lumea tot a intrat în apă, până la apariția poliției

Totuși, lumea a intrat în bazine, a făcut baie, iar în jurul orelor 19 au apărut polițiștii locali și i-au scos afară din apă pe oameni din toate bazinele, cu excepția unui bazin în care erau aproximativ 30 de copii la cursuri de înot, pe care nu i-au scos din apă. Unul dintre cei care pregăteau copiii a spus că pentru ei se poate pentru că sunt legitimați la clubul de înot respectă normele de siguranță.

Ce norme de siguranță trebuie respectate la înot? Înoată copiii la o distanță de 2 metri unul de altul? Cum explică un părinte copilului său că nu are voie în apă când el vede alți copii care intră în bazin? Îi spune copilului că celălalt copil are legitimație și de aceea poate face baie? Din nou pentru unii mumă pentru alții ciumă”, a mai transmis cititorul DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel