Situație tragic-comică la Radet: Sediul companiei, fără apă caldă și gaze

Sediul RADET, compania care furnizează apă caldă și căldură în București, a rămas fără cele două elemente indispensabile, a anunțat viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, care avertizează că acesta este "doar începutul".

 

"Am ajuns în situația tragic-comică în care sediul central al RADET, furnizorul de apă caldă și căldură al Capitalei, a rămas chiar fără apă caldă și căldură deoarece regia are restanțe de milioane de lei la gaze. Acesta este doar începutul. Momentul în care sute de mii de cetățeni ai Capitalei nu vor mai beneficia de apă caldă și căldură, deși au facturile plătite la zi, este iminent", a informat Cornel Pieptea, într-un comunicat de presă, potrivit ziare.com.

Viceprimarul susține că a atras atenția public, în urmă cu trei săptămâni, asupra situației extrem de grave în care se afla RADET, "ca urmare a neîndeplinirii promisiunii făcute în urmă cu doi ani de Sorin Oprescu și Victor Ponta privind fuziunea RADET - ELCEN".

Cornel Pieptea mai spune că alte 13 puncte termice riscă să fie închise, iar imaginea colapsului în care se află RADET este completat și de somațiile trimise săptămânal de furnizorii de energie electrică și gaze privind restanțele de zeci de milioane de lei si de faptul că are, de patru luni, poprire de 100% pe conturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel