Situație critică în TVR. Irina Radu s-a retras: M-au JIGNIT

Irina Radu, propunerea PSD în CA și fost director general interimar al TVR, a renunțat la împuternicirea dată de CA pentru a asigura "derularea activității curente sau urgente a instituției". 

La ultimul vot din CA pentru funcția de președinte-director general al SRTv, Irina Radu a fost la un vot distanță de Monica Ghiurco, cu șase voturi contra șapte. Cum Monica Ghiurco a fost refuzată de Parlament, prin vot, nefiind cvorum, Irina Radu a rămas responsabilă cu privire la gestionarea activității instituției. 

Acum, Irina Radu s-a retras și a explicat de ce pentru paginademedia.ro. "Consiliul de Administratie al SRTV, pentru ca nu are presedinte, a emis o Decizie prin care m-a imputernicit sa ma ocup de derularea activitatii curente sau urgente a institutiei. Nu am refuzat, pentru ca mi s-a parut moral si normal sa asigur o continuitate. Nu sunt genul care sa fug la greu. Mi-am asumat decizii si probleme, inca o luna de zile (dupa cele 6 luni pentru care am avut mandat de la Parlament), o luna fara recompense materiale; e important sa se stie acest lucru, pentru ca asa mi s-a parut onorabil. Am decis sa anunt membrii CA ca nu mai doresc sa derulez aceasta activitate, pentru ca m-au deranjat si m-au jignit actiuni, cuvinte si abordari ale unor membri CA. Nu poti sa lasi un om sa munceasca de buna voie si cu buna credinta si sa il acuzi apoi de tot felul de aberatii, folosind minciuni si scenarii. Nu poti sa incerci sa pui pe seama cuiva care de 6 luni tine o barca la suprafata, trecutul si esecul unei institutii,datoriile si nenorocirile de un deceniu!", a spus Irina Radu. 

Decizia Irinei Radu intră în vigoare în 28 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel