Site-uri închise în România. Mircea Badea: Nu pot să fiu de acord!

Mai multe site-uri au fost închise în România. Mircea Badea a comentat acest subiect.

Agenția Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea a două site-uri: românia-veche.ro și justitiarul.ro. Acestea sunt acuzate că au publicat știri false despre coronavirus, potrivit unei decizii postate pe site-ul instituției.

Hotărârea a fost luată în baza decretului prezidențial pentru prelungirea stării de urgență și ca urmare a propunerii făcute de Grupul de comunicarea strategică.

"În România s-au închis niște site-uri. Nici măcar nu știam că există acele site-uri. S-au închis niște canale de comunicare publică. Nu pot să fiu de acord! Nu știu ce scriau acele site-uri și nici nu mă interesează. Ceea ce mă interesează este că Guvernul, puterea, poate să închidă gura oricui deoarece consideră că este fake news. Cu asta nu pot fi de acord.

Cine ești tu să zici cine are dreptul să vorbească și cine are dreptul să tacă? Mâine, poimâine va veni o putere care va zice că Vechiul Testament este fake news. Există vreo dovadă că Moise a despicat mările? E fake news, se interzice. Orice poate fi considerat fake news. Cei care neagă treaba cu pandemia sunt niște cretini, dar este dreptul lor să fie cum vor ei. O entitate guvernamentală vine și spune: tu ai voie să spui asta, tu nu ai voie să spui asta. Eu am dreptul să cred ce vreau", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel