Site-ul VPLAY.RO, destinat serialelor, nu mai poate fi accesat

Site-ul VPLAY.RO, destinat serialelor americane, care de  câteva zile se află în centrul atenției în urma scandalului legat de o sesizare făcută de SC Pro TV SA, a picat din nou. Mesajul  postat, luni după-amiază, arată că:   "System maintenance, we will be back soon!" (Mentenanță de sistem, ne vom întoarce în curând, n.r.)

 Accesul la unul dintre cele mai cunoscute site-uri de filme gratuite din România a fost interzis, administartorii postând același mesaj ca cele din urmă cu cțteva zile: “System maintenance, we will be back soon! Echipa Vplay”.

 Scandalul imens legat de interzicerea a 42 de site-uri care difuzează gratuit filme și seriale, fără a deține drepturi de autor, a pornit de la o sesizare a SC Pro TV SA, care deţine serviciul video on demand Voyo, care a făcut o sesizare la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

 Într-o intervenție pentru Capital, Narcisa Iorqa, membră a CNA a declarat că: “Noi nu putem reglementa internetul. Singurul lucru pe care îl putem face este să sesizăm Poliţia şi Parchetul pentru preluarea conţinutului fără drept”. Pro TV ne-a înştiinţat că Voyo.ro transmite acel conţinut, dar noi nu putem sancţiona site-urile”, a adăugat Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel