Site-ul IMM INVEST, în continuare blocat. Când vor avea acces antreprenorii

Site-ul imminvest.ro este în continuare blocat, deşi atât Guvernul cât şi reprezentanţii FNGCIMM dădeau asigurări vinerea trecută că pe 21 aprilie va fi funcţional. 

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar antreprenorii devin nerăbdători, pentru că riscă să intre în faliment fără ajutor oferit prin programul IMM INVEST. Directorul FNGCIMM, Dumitru Nancu, a anunţat când va fi disponibilă platforma. 

"În ceea ce priveşte aplicaţia, se lucrează de vineri şi s-a lucrat inclusiv sâmbătă, duminică, în ziua sfântă de Paşti, astăzi va ieşi ministrul Finanţelor, domnul Florin Cîţu, şi va anunţa exact data şi ora la care se va relua această aplicaţie. Din punctul de vedere al mediului de afaceri mai fac un apel, pentru că nu există acest criteriu 'primul venit - primul servit', programul este pe 7 ani, până în 2026, aplicaţia va rămâne deschisă până la 31 decembrie 2020, după care se va relua, în anul bugetar următor. Ieri s-a testat aplicaţia, ministrul Finanţelor va comunica exact ora şi data începerii (funcţionării aplicaţiei, n.r.)", a afirmat Dumitru Nancu la Digi24. 

Aplicaţia Imminvest.ro a fost blocată, vineri, în momentul deschiderii, după ce au fost primite 397.000 de accesări pe minut provenite de la 132.000 de conexiuni.

VEZI ŞI FNGCIMM, explicaţii DE ULTIMĂ ORĂ despre site-ul IMM INVEST, picat chiar la deschidere. Când încep înscrierile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel