FNGCIMM, explicaţii DE ULTIMĂ ORĂ despre site-ul IMM INVEST, picat chiar la deschidere. Când încep înscrierile!

FNGCIMM a explicat care au fost problemele care au dus la eşecul site-ului IMM Invest la doar câteva minute după lansare. 

"Din păcate, aplicaţia a fost blocată chiar la momentul deschiderii. Practic, la orele 5:30, erau deja 2700 de accesări. Portalul s-a deschis la ora 10:00, iar numărul de solicitări a fost de 397.000 de accesări pe minut, provenite de la 132.000 de conexiuni. S-au blocat astfel şi site-ul IMM INVEST, dar şi site-ul FNGCIMM. La ora 10:00, a căzut site-ul şi nu s-a înregistrat nicio firmă, niciun IMM. Împreună cu SRI încercăm să aflăm care sunt cauzele", a explicat Dumitru Nancu, şeful FNGCIMM. 

Când încep înscrierile  

"Facem eforturi ca de site să se ocupe STS de acum încolo. Nu am făcut asta de la început pentru că ni s-a spus că nu au resurse de timp. Vom face şi asta. Înregistrările vor începe într-un timp rezonabil pe care îl vom anunţa. Nu pot începe azi înregistrările. Site-ul nu a costat nimic, l-am făcut în colaborare cu o firmă de IT, dar nu ne-au luat niciun ban. Preconizăm ca până marţi să fie site-ul funcţional", a mai spus Dumitru Nancu. 

Câte IMM-uri pot aplica 

"Plafonul de 15 miliarde alocat acestui proiect este suficient pentru ca 44.000 de IMM-uri să aplice pentru credite cu dobânzi zero şi comisioane zero", a declarat şeful FNGCIMM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel