Site-ul evz.ro va fi accesat în curând doar pe bani

evz
evz

Site-ul Evenimentului zilei urmează a fi citit doar contra cost. Din  cauza dificultăților financiare, conducerea ziarului a decis înființarea unei secțiuni cu plată, dar și a uneia Exclusiv print, scrie reportervirtual.ro. 

“Am gândit această primă etapa a campaniei de promovarea a abonamentelor împreună cu Dan Andronic, directorul general al Editurii Capital și Evenimentul, și am pus-o în aplicare în urmă cu o săptămână. Prin această campanie vrem să explicăm cititorilor că, în situația actuală, suntem nevoiți să aplicăm niște măsuri de management care să asigure supraviețuirea ziarului și a redacției din punct de vedere financiar.

O măsură pe care o anunțăm este ca vom lăsa articolele “Exclusiv print”, doar pe print și vom crea o secțiune pe on-line cu plată, unde le vom posta și pe acestea, ca să nu văduvim cititorii care chiar sunt interesați de o anchetă bună, de un reportaj, de un articol exclusiv, marca EVZ. Materialele care se vor publica doar pe print vor purta sigla “Exclusiv print”, iar cele care vor putea fi citite doar pe site-ul evz.ro vor avea mențiunea “Exclusiv on-line”, a declarat pentru RV Simona Ionescu, redactor-șef EVZ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel