Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain

Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain
Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain

Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 desfășurată în Bahrain, după ce a reușit să facă față atacului lui Max Verstappen (Red Bull Racing) pe ultimele 4-5 tururi. 

Pe locul 3 a încheiat cursa Valtteri Bottas, care a reușit și cel mai rapid tur de circuit.

Prima etapă a celui mai bogat sezon al Campionatului Mondial de Formula 1 din istoria competiției, care are programate 23 de curse, a fost câștigată de pilotul Mercedes, Lewis Hamilton. Campionul Mondial în exercițiu devine astfel primul pilot de curse cu titlul de Cavaler al Regatului Britanic, care câștigă o cursă de Formula 1.

Britanicul a plecat de pe locul doi în grila de start, reușind să obțină până la final cel de al 96-lea titlu al carierei. Olandezul Max Verstappen, (Red Bull Racing Honda), cel care a plecat din pole position, a lansat un atac decisiv asupta lui Hamilton pe ultimele tururi de circuit ale cursei, dar a părut că are probleme din punct de vedere al vitezei maxime pe linie dreaptă, nereușind să se apropie suficient de britanic.

„Sunt bucuros că am revăzut spectatori în tribună” a spus Hamilton la finalul cursei, apreciind că a fost poate cea mai grea cursă din cariera sa

Pe locul 3 s-a clasat finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes), care înainte de ultimele două tururi, a făcut schimb de pneuri și a realizat cel mai rapid tur de circuit, obținând punctul bonus.

Pe locul 4 s-a clasat Lando Noris (McLaren Mercedes), iar pe 5 a terminat Sergio Perez (Red Bull Racing Honda), care a plecat de pe utimul loc pe grila de start, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel