Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain

Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain
Sir Lewis Hamilton a câștigat prima cursă a anului în Formula 1, la Bahrain

Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 desfășurată în Bahrain, după ce a reușit să facă față atacului lui Max Verstappen (Red Bull Racing) pe ultimele 4-5 tururi. 

Pe locul 3 a încheiat cursa Valtteri Bottas, care a reușit și cel mai rapid tur de circuit.

Prima etapă a celui mai bogat sezon al Campionatului Mondial de Formula 1 din istoria competiției, care are programate 23 de curse, a fost câștigată de pilotul Mercedes, Lewis Hamilton. Campionul Mondial în exercițiu devine astfel primul pilot de curse cu titlul de Cavaler al Regatului Britanic, care câștigă o cursă de Formula 1.

Britanicul a plecat de pe locul doi în grila de start, reușind să obțină până la final cel de al 96-lea titlu al carierei. Olandezul Max Verstappen, (Red Bull Racing Honda), cel care a plecat din pole position, a lansat un atac decisiv asupta lui Hamilton pe ultimele tururi de circuit ale cursei, dar a părut că are probleme din punct de vedere al vitezei maxime pe linie dreaptă, nereușind să se apropie suficient de britanic.

„Sunt bucuros că am revăzut spectatori în tribună” a spus Hamilton la finalul cursei, apreciind că a fost poate cea mai grea cursă din cariera sa

Pe locul 3 s-a clasat finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes), care înainte de ultimele două tururi, a făcut schimb de pneuri și a realizat cel mai rapid tur de circuit, obținând punctul bonus.

Pe locul 4 s-a clasat Lando Noris (McLaren Mercedes), iar pe 5 a terminat Sergio Perez (Red Bull Racing Honda), care a plecat de pe utimul loc pe grila de start, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel