Sinucidere soți Maleon. DEPRESIA Andei Maleon: noi informații

Informațiile în ceea ce privește moartea soților Maleon au fost, de la început, contradictorii. Șocul a fost mare. Moartea lor, felul în care au murit, faptul că nu au dat semne, că pentru cei din exterior nu aveau motive să-și pună capăt vieții au fost elementele care au învăluit în mister toate dovezile. 

Procurorii au descoperit că Anda și Bogdan Maleon împodobeau bradul de Crăciun în acea zi. O parte din globuri au fost găsite lângă brad, iar alte decorațiuni erau deja instalate.

Cei doi erau îmbrăcați comod. Se cunoaște deja că au consumat cantități însemnate de alcool. O enigmă rămâne intervalul de timp dintre sinuciderea Andei și sinuciderea lui Bogdan. Probabil este și una dintre întrebările la care caută răspuns anchetatorii. Cum de Bogdan s-a sinucis la 2-3 ore după Anda, soția sa. 

[citeste si]

În 2016, Anda Maleon a aflat că nu putea rămâne însărcinată. O prietenă a sa a afirmat că faptul că nu putea avea copii a afectat-o treptat. Depresia femeii s-a accentuat în ultimele luni, dar nu ar fi lăsat acest lucru să se vadă, a mai spus prietena sa. 

O altă informație, ușor contradictorie cu cea menționată anterior, transmisă de o apropiată, este că Anda a rămas însărcinată în decursul acestui an, dar a pierdut copilul. Aceste informații nu sunt confirmate. Este posibil ca femeia să fi luat un tratament, iar pierderea sarcinii să-i fi agravat starea sa fragilă, acesta fiind momentul accentuării depresiei sale despre care vorbea prietena citată anterior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel