Sinucidere soți Maleon. DEPRESIA Andei Maleon: noi informații

Irina Constantin / 28 dec 2017 / 13:27 Salveaza PDF Comentarii

Informațiile în ceea ce privește moartea soților Maleon au fost, de la început, contradictorii. Șocul a fost mare. Moartea lor, felul în care au murit, faptul că nu au dat semne, că pentru cei din exterior nu aveau motive să-și pună capăt vieții au fost elementele care au învăluit în mister toate dovezile. 

Procurorii au descoperit că Anda și Bogdan Maleon împodobeau bradul de Crăciun în acea zi. O parte din globuri au fost găsite lângă brad, iar alte decorațiuni erau deja instalate.

Cei doi erau îmbrăcați comod. Se cunoaște deja că au consumat cantități însemnate de alcool. O enigmă rămâne intervalul de timp dintre sinuciderea Andei și sinuciderea lui Bogdan. Probabil este și una dintre întrebările la care caută răspuns anchetatorii. Cum de Bogdan s-a sinucis la 2-3 ore după Anda, soția sa. 

[citeste si]

În 2016, Anda Maleon a aflat că nu putea rămâne însărcinată. O prietenă a sa a afirmat că faptul că nu putea avea copii a afectat-o treptat. Depresia femeii s-a accentuat în ultimele luni, dar nu ar fi lăsat acest lucru să se vadă, a mai spus prietena sa. 

O altă informație, ușor contradictorie cu cea menționată anterior, transmisă de o apropiată, este că Anda a rămas însărcinată în decursul acestui an, dar a pierdut copilul. Aceste informații nu sunt confirmate. Este posibil ca femeia să fi luat un tratament, iar pierderea sarcinii să-i fi agravat starea sa fragilă, acesta fiind momentul accentuării depresiei sale despre care vorbea prietena citată anterior. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27