Singura SOLUȚIE pentru TVR. Ce se va întâmpla

sigla-cna-dcnews-tvr_639x426
sigla-cna-dcnews-tvr_639x426

Soluția pentru TVR se caută în Parlament, odată cu numirea unui nou șef. Posibil va fi tot Stelian Tănase, susținut de Victor Ponta.

Singura soluție fezabilă pentru Televiziunea Română nu este însă cea propusă, de majorare a taxelor, ci o alta: INSOLVENȚA. Varianta creşterii taxei radio-tv, prezentată de Stelian Tănase, este o falsă soluţie pentru televiziunea publică care nu e luată în calcul, au declarat surse guvernamentale, scrie Mediafax

Majorarea taxei ar fi doar o rezolvare de moment care ar fi şi nepotrivită în an electoral, au explicat sursele citate. Această majorare doar ar amâna insolvența, au adăugat. Mai mult, Stelian Tănase nu poate da asigurări că TVR nu va face noi datorii. 

Constatarea că TVR este în incapacitate de plată va fi făcută de Stelian Tănase, după ce va fi reales preşedinte-director general al TVR de către noul Consiliu de Administraţie care va fi votat de Parlament. Apoi va fi declanşată procedura judiciară de intrare în insolvenţă pe baza constatării intrării în incapacitate de plată. TVR are datorii de 800 de milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel