Singura elevă care a obţinut media 10 la Bacalaureat a primit o diplomă de la primarul din Negreşti Oaş, Satu Mare

Singura elevă din judeţul Satu Mare care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat a primit, marţi, o diplomă de la primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

În cadrul evenimentului, primarul Aurelia Fedorca i-a înmânat o diplomă de excelenţă şi a subliniat că media de 10 obţinută de Teodora Bărăian la Bacalaureat nu este întâmplătoare, ci este rezultatul unei munci asidue, o muncă îndelungă şi constantă.

'Teodora este un adolescent model, care a reuşit să împartă cu succes cartea cu activităţile specifice vârstei, dar şi-a făcut şi planuri mari pentru viitor. Îţi mulţumesc, Teodora, pentru lecţia pe care ne-ai dat-o tuturor şi te felicit pentru rezultatul perfect, dar şi pentru că ai decis să studiezi mai departe în ţară. Te felicit pentru că prin studiile pe care le vei urma - Academia de Poliţie 'A. I. Cuza' din Bucureşti - ai decis să intri în slujba ţării şi a noastră a tuturor!', a declarat Fedorca. De asemenea, primarul Aurelia Fedorca le-a acordat diplome de recunoştinţă dascălilor care au îndrumat-o pe Teodora Bărăian la materiile la care aceasta a obţinut notele de 10. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel