Sindicatul nou înființat al lucrătorilor Google cere interdicția lui Donald Trump pe YouTube

Donald Trump
Donald Trump

Uniunea lucrătorilor din Alphabet (AWU), compania mamă a Google, cere YouTube să îl interzică permanent pe președintele american încă în funcție, Donald Trump, după incidentele din 6 ianuarie 2021.

Conform The Verge, sindicatul nou înființat este pregătit să aibă un cuvânt de spus în situații care depășesc drepturile muncitorești. Miercuri, YouTube a șters un videoclip cu Donald Trump în care vorbea despre atacurile din Capitoliul SUA, motivând prin politica împotriva conținutului care presupune că alegerile au fost fraudate.

Totuși, AWU dorește un răspuns mai puternic din partea companiei, considerând „lipsite de vlagă” măsurile luate deja. „YouTube nu trebuie să mai fie o unealtă pentru recrutări fasciste și opresii”, a transmis Uniunea. „Orice măsură mai moale este participarea la violență mortală: de la Gamergate la Charlottesville, de la Christchurch la Washington D.C., de la Jair Bolsonaro la Donald Trump. Alphabet, prin inacțiune, a generat daune uriașe pentru mii de victime ale urii și pentru lume”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel