Sindicate Industrie, protest Ministerul Economiei

Reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industrie pichetează, marţi, între orele 11:00 - 13:00, Ministerul Economiei.

Protestul are loc pe fondul nemulţumirilor faţă de Legea 232/2016, care reglementează industria de apărare.

Preşedintele sindicatului, Ioan Neagu, a declarat că, la începutul anului, Guvernul trebuia să emită o hotărâre prin care să stabilească numărul anual de salariaţi pe care îi primeşte industria de apărare, însă până la acest moment nu a aprobat acest document. 

Zeci de persoane la manifestație

"Mâine dimineaţă (marţi, n.r.) pichetăm, de la ora 11:00 până la ora 13:00, Ministerul Economiei. Nemulţumirile sunt legate de Legea 232/2016 care reglementează industria de apărare şi, potrivit căreia, la fiecare început de an, Guvernul trebuie să emită o hotărâre prin care să stabilească numărul anual de salariaţi pe care îi primeşte industria de apărare. Noi suntem în luna aprilie şi nu au fost emisă. Vrem să tragem semnale de alarmă, că pe gură toţi spun că vor să salveze industria de apărare, dar în fapt niciunul nu face nimic", a spus preşedintele FNSI, Ioan Neagu, pentru Agerpres. 

Întrebat câţi oameni vor fi prezenţi la pichetarea de marţi, liderul sindical a spus că a primit aprobare pentru 70 de persoane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel