Sindicaliştii din Poliţie, REVOLTĂ după priveghiul lui Emi Pian. "Spectacol inacceptabil"

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cosmin Andreică, preşedintele sindicatului Europol, a răbufnit după imaginile cu poliţiştii care păzeau casa în care avea loc priveghiul lui Emi Pian. 

"Țin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de polițiști a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare și a fost o revoltă din partea polițiștilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forțelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecția unei familii de interlopi. Ce încearcă autoritățile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autoritățile le-au pus la dispoziție celor care participă la această ceremonie măști și dezinfectant, în condițiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, așa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulțumiți și frustrați de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noștri vor fi puși în situația de a aplica legea, cetățenii le vor arunca în față această acțiune”, a explicat Cosmin Andreica la Digi24. 

Cine a dat ordinul

 

„Toată această activitate a fost, sub o formă sau alta, condusă de către mai-marii Poliției Române”, a adăugat el.

Întrebat dacă știe să fi existat un ordin în acest sens, ca polițiștii să se comporte astfel, Andreica a spus: „Știm că au fost interpretări referitoare la faptul că, fiind vorba despre o ceremonie și despre o categorie din societate care are astfel de tradiții, ar fi inoportun să se intervină pentru dispersarea mulțimii, în așa fel încât să se limiteze numărul participanților la acel eveniment. Până la urmă, concluziile și efectele acestei mulțimi, acestei aglomerări care a avut loc în aceste zile acolo, le vom vedea peste probabil două săptămâni, pentru că acolo a  fost o adevărată bombă epidemiologică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel