Sinaia premiată la World Ski Awards

Foto Facebook / Salvamont Prahova
Foto Facebook / Salvamont Prahova

Sinaia a fost premiată drept cea mai bună stațiune de schi la Word Ski Awards, fiind primul an în care România a fost nominalizată.

Potrivit unui comunicat emis, marți, de Primăria Sinaia, World Ski Awards este singura inițiativă globală care premiază și promovează excelența în turismul de iarnă, a V-a ediție a evenimentului având loc în perioada 17-19 noiembrie la Kitzbühel (Austria).

Anul acesta, România a fost inclusă pentru prima dată pe lista nominalizărilor din cadrul galei World Ski Awards. În cadrul acestei gale au fost premiate stațiuni, hoteluri, cabane și diferite agenții de turism dedicate sporturilor de iarnă, din peste 30 de țări din întreaga lume. 

Nouă stațiuni de schi din țara noastră au fost nominalizate în cadrul galei, fiind vorba despre Sinaia, Poiana Brașov, Predeal, Azuga, Rânca, Arena Platoș, Straja, Vatra Dornei și Vidra Transalpina, dintre acestea Sinaia câștigând, prin vot direct, trofeul și statutul de cea mai bună stațiune de schi din România.

[citeste si]

Au început pregătirile pentru sezonul de iarnă, instalațiile de zăpadă artificială fiind pornite la Cota 2000 în Sinaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel