Urmărește emisiunea live


Sinaia Forever, 14 - 16 septembrie 2018. Cine cântă

Sinaia Forever
Sinaia Forever

Primăria orașului Sinaia organizează cea de-a 24-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, un eveniment ce are ca temă 100% România.  

Ca în fiecare an, strada va fi animată de prietenii de la Teatrul Masca, statuile gigant vor prinde viață iar trupa Crispus va “jongla” cu focul. Dansatori, trupe și artiști precum Barbarossa, Bucium, Sapphire Band, Next Ex, Playthoven vor fi printre noi și ne vor prinde în jocul lor. De asemenea  meșteșugarii vă vor aștepta la târgul organizat pe durata festivalului. Un loc deosebit este cel al Producătorilor Locali, susținuți de Primăria Sinaia, pe care îi veți întâlni la standurile special amenajate. Copiii au locul lor, iar trupa de Teatru Ancuța va pune în scenă piese interactive, concursuri, pop-quizuri  istorice și le va pregăti surprize tuturor participanților.  Terasele deschise timp de 3 zile vă invită să petreceți 100% românește.

Pe scena din centrul parcului Dimitrie Ghica vor concerta:  Carla’s Dreams, The Motans, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Lidia Buble. De asemenea îi veți asculta pe Lucia, The Monojacks, Cuibul, Melting Dice, Robin and the Backstabbers. În noapte, focurile de artificii vor pune punct distracției de peste zi.

Peste tot vom întâlni repere despre tot ce ne înconjoară. Natura este elementul care ne unește pe toți iar porțile simbolice pe sub care vom trece ne vor aminti de flora și fauna din zona noastră. De asemenea omul și activitățile lui sunt în prim plan, pentru că Sinaia este 100% România pentru toți. Poarta care ne va aminti de tot ce semnifică orașul nostru,  aduce în prim plan activitățile pe care le desfășurăm aici 365 de zile pe an: drumeții cu sau fără bicicletă, sporturi de iarnă, dar și evenimente din cele mai diferite, în care omul este personajul principal.  

Detalii tehnice:

-  Accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării, din data de 13 septembrie ora 08.00 pană în data de 16 septembrie ora 20.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.

 - În timpul paradei care se va desfăsura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.30, coloana oficială va fi însotită de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, iar pietonii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora.

 - În timpul evenimentului   Primăria Orașului Sinaia în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Poliția stațiunii și Poliția locală vor avea un punct de comandă comun al forțelor de ordine, amplasat la primărie, unde veți putea semnala eventualele incidente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel