SIMULARE FIZICĂ BAC 2016. Subiectele și baremul probei de fizică

SIMULARE FIZICĂ BAC 2016. Elevii de clasa a XII-a susţin astăzi proba la alegere a profilului, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2016.

Examenul de simulare la Fizică va începe la ora 09:00 şi va dura trei ore.

Elevii din clasa a XII-a susţin joi simularea la Fizică, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

SIMULARE FIZICĂ BAC 2016. Subiectele sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi făcută, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de doi profesori din unităţile de învăţământ liceal în care elevii susţin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care predă la clasă).

SIMULARE FIZICĂ BAC 2016.. Modele de subiecte Simulare BAC 2016 - Fizică

Simulare Fizică. Rezultatele la simularea Bacalaureatului vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie.

Elevii de la profilul uman au optat pentru una din disciplinele: Geografie, Logică, Psihologie, Economie, Sociologie sau Filosofie, în timp ce elevii de la profilul real au ales una din materiile Fizică, Chimie, Biologie și Informatică.

Simulare Fizică BAC 2016. Anul trecut, rata de prezenţă la simularea examenului de bacalaureat - clasa a XI-a - a fost de 86,41% (128.052 de elevi). Dintre cei prezenţi, 28,51% au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele). La clasa a XII-a, prezenţa a fost de 147.454 de elevi (83,31%). Au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele) 38,77% elevi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel