Simulare de INCENDIU la secția ATI a Spitalului Județean din Bistrița-Năsăud

Imagine de la simularea pompierilor. Foto: ISU Bistrița-Năsăud
Imagine de la simularea pompierilor. Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Pompierii din Bistrița Năsăud au intervenit de urgență la secția ATI a spitalului județean la o simulare de producere a unui incendiu. 

Inspecția de Prevenire și specialiștii pregătirii pentru intervenție și reziliența comunității au organizat un exercițiu cu forte și mijloace în teren la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru verificarea modului de intervenție a echipajelor Detașamentului de Pompieri Bistrița la diferite scenarii tactice, se arată într-un comunicat de presă. 

De asemenea, au fost verificate modul de intervenție și reacția personalului de la locul de munca, în jurul orei 06.00, înainte de schimbarea turei de noapte. În cazul producerii unei situații de urgență generate de un incendiu la o unitate spitalicească cu paturi, prima intervenție a personalului de la locul de muncă, viteza de reacție acestuia, aplicarea în practică a procedurilor existente și evacuarea persoanelor asistate din zonele de risc sunt esențiale.

”În fiecare an, insistăm cu sesiuni de pregătire a personalului de la locul de muncă, în funcțiile de secțiile prevăzute în scenariile tactice. De data aceasta, exercițiul a fost concentrat în zona ATI non-COVID. Siguranța în spitalele este absolut esențială pentru noi toți, drept urmare, activități similare vor fi organizate în continuare si la alte unități medicale din județul Bistrița - Năsăud”, au anunțat reprezentanții ISU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel