SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem SIMULARE BACALAUREAT 2018

Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE:

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT MATEMATICĂ:

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Joi va fi susţinută proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a. 

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, conform calendarului. 

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Probele încep la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. 

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.  

Vezi AICI subiecte și barem.

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare. 

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog.

SIMULARE BACALAUREAT ISTORIE, MATEMATICĂ. Subiecte și barem. În situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel