SIMULARE BACALAUREAT 2018, NOTE. Când vor fi afișate REZULTATELE SIMULARE BACALAUREAT 2018

bacalaureat 2019
bacalaureat 2019

În această săptămână, elevii claselor a XI-a și a XII-a susțin simularea examenului de bacalaureat.

NOTE SIMULARE BACALAUREAT 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog.

REZULATATE SIMULARE BACALAUREAT 2018. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2018. Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

NOTE SIMULARE BACALAUREAT 2018. Simularea probelor scrise la examenul de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a a început luni, cu proba la Limba şi literatura română, marţi a avut loc proba de  Limba şi literatura maternă, iar miercuri proba obligatorie a profilului.

REZULTATE SIMULARE BACALAREAT 2018. Ministerului Educaţiei Naţional (MEN), subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

NOTE SIMULARE BACALAUREAT EDU.RO. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel