Simțea că îi va veni sfârșitul, dar a fost ignorată

O adolescentă de 16 ani din Statele Unite ale Americii a postat mai multe mesaje ciudate pe Twitter în care spunea că este urmărită, dar nimeni nu a luat-o în serios.

În ultimele săptămâni, Hannah Truelove, din Georgia, Statele Unite, a oferit tot felul de indicii pe contul ei de Twitter conform cărora ceva înspăimântator urma să se întâmple în viața ei.

Prietenii, însă, au crezut că sunt toane de adolescentă, iar familia nu a știut nimic despre spaimele fetei.

Cosmarul a început în urmă cu două săptămâni și a culminat cu descoperirea cadavrului tinerei, vinerea trecută. În tot acest interval, Hannah Truelove a postat tot felul de mesaje în care arată că este speriată.

Pe data de 22 august, tânăra a postat un ultim mesaj: “Trebuie să mă mut din zona asta cu apartamente dubioase”. A doua zi, tânăra a disparut. Ultima dată a fost văzută de vecini, în fața blocului, în jurul orei 19:30.

Cadavrul fetei a fost descoperit după 24 de ore, în apropierea complexului de locuințe. “Tânăra a avut o moarte violentă, am descoperit multe leziuni pe trupul ei”, a spus sergentul Kiley Sargent, de la poliția locală.

El a mai spus că indiciile arată ca autorul ar putea fi o persoană din anturajul tinerei. Anchetatorii studiază acum mesajele postate de Hannah pe site-urile de socializare și speră să găsească indicii care vor lămuri misterul morții ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel