Simona Marcu, şefa CSM: "Prilej de bilanţ şi satisfacţie"

Descriere foto:

Simona Marcu, preşedintele CSM,  a transmis un mesaj de Ziua Justiţiei.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Simona Marcu, le-a transmis duminică, de Ziua Justiţiei, felicitări tuturor magistraţilor care şi-au desfăşurat activitatea 'cu deplina respectare a legii şi a valorilor fundamentale ale societăţii democratice'.

Într-un comunicat al CSM, transmis Agerpres, Simona Marcu menţionează că, în fiecare an, începând cu 1994, este sărbătorită Ziua Justiţiei, 'prilej de bilanţ şi satisfacţie, dar şi de reflecţie asupra actului de justiţie, ca serviciu public în slujba cetăţeanului'.

'Îi felicit pe toţi magistraţii care şi-au desfăşurat activitatea cu deplina respectare a legii şi a valorilor fundamentale ale societăţii democratice', spune preşedintele CSM, în comunicat. Simona Marcu le mulţumeşte totodată şi celorlalţi profesionişti ai dreptului pentru buna colaborare, având convingerea că numai împreună vor reuşi să creeze un climat de încredere şi respect, atât de necesar în această perioadă marcată de tensiuni. Ea subliniază că CSM, în calitate de garant al independenţei justiţiei, şi-a afirmat constant determinarea de a acţiona hotărât pentru o justiţie puternică şi dreaptă.

Vezi şi: Constantin Sorin Marcu, executat în mexic, iubitul unei cunoscute vedete din România

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26