SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. Ce scrie presa internațională după calificarea româncei în OPTIMI la AUSTRALIAN OPEN

Presa internațională a analizat, vineri, meciul în urma căruia Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. Publicațiile de specialitate au notat că românca a avut dificultăţi în faţa americancei Bethanie Mattek-Sands, dar până la urmă s-a impus datorită forţei şi consistenţei sale.

Vezi și: Halep vrea revanșa! Declarație războinică înainte de optimile AO

"Halep a fost prea bună pentru Mattek-Sands", a notat site-ul sportal.com.au, care menţionează că românca a avut dificultăţi spre finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands. "Forţa şi consistenţa lui Halep au fost decisive - în ciuda faptului că românca a avut probleme în a decide meciul în setul 2, în care a condus cu 5-1", a continuat sursa citată, conform Mediafax.

"Halep a avut dificultăţi în a se impune în meciul cu Mattek-Sands", a scris şi AFP. "Românca a condus cu 5-1 în setul secund, înainte de a se cufunda într-o gaură neagră, în care adversara ei a depus eforturi pentru a reveni la 5-5. În cele din urmă Halep şi-a reluat bunele momente, pentru a închide partida", a continuat aceeași sursă.

Citește și: Cu cine joacă Halep în optimi la Melbourne. Nu a învins-o până acum

"Halep a rezistat unui val târziu a unei jucătoare inspirate, pentru a rămâne perfectă anul acesta şi pentru a avansa în siguranţă în a doua săptămână a Australian Open", a notat și site-ul oficial al WTA.

"Mattek-Sands a ţinut-o aproape pe Halep în primul set şi, după ce a fost condusă cu 5-1 în al doilea, a câştigat patru ghame-uri la rând, pentru a egala la 5. Dar ocupanta locului 3 mondial s-a regrupat la timp, a făcut un nou break pentru 6-5, apoi a servit cu calm pentru meci, trimiţând o ultimă lovitură de dreapta în diagonală pentru 6-4, 7-5", a mai scris wtatennis.com.

Vezi și: Eliminare BOMBĂ la Australian Open! Ce spune Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel