SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER: Ce spune românca despre meciul din OPTIMILE DE FINALĂ de la MELBOURNE

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. Simona Halep va întâlni în optimile de la Australian Open o adversară în fața căreia nu a câștigat niciun set în cele trei partide directe de până acum. Românca a transmis însă că situația va sta altfel la Melbourne, iar ea se va bate pentru fiecare punct și se așteaptă să fie "agresivă pe teren"

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. După meciul câștigat în turul 3 de la Melbourne, Simona Halep a acuzat o stare de oboseală provocată de stilul de joc al adversarei și de condițiile meteo de la Antipozi.

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. "A fost un meci greu, știam că e o jucătoare puternică. Condiţiile au fost dificile, iar acum simt că sunt un pic obosită. Ştiam că vine des la fileu, nu e uşor să te adaptezi. M-am mişcat bine. Vreau să rămân concentrată şi să câştig mereu. În setul al doilea mi-am pus acea pungă pe braţ, pentru că m-am simţit obosită şi era foarte cald. Sunt obişnuită cu presiunea şi cred că pot juca cel mai bun tenis al meu aici", a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands.

Vezi și: Cu cine joacă Halep în optimi la Melbourne. Nu a învins-o până acum

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (25 de ani, locul 80 WTA). Românca a pierdut toate cele trei meciuri directe de până acum, fără a câștiga vreun set.

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. "Ştiu că am jucat de câteva ori împotriva ei şi m-a învins, dar acum e altceva, mi-am îmbunătăţit mult jocul. Sunt pregătită să joc acest meci, sunt pregătită să mă bat pentru fiecare punct, mă aştept să fiu agresivă pe teren", a declarat ocupanta locului 3 WTA, citată de digisport.ro.

Istoricul întâlnirilor Yanina Wickmayer - Simona Halep:

2010, Torhout, Belgia (hard): Wickmayer - Halep 6-3, 6-2
2011, Auckland (hard): Wickmayer - Halep 6-0, 6-2
2012, Hobart (hard): Wickmayer - Halep 6-4, 6-0

Citește și: Eliminare BOMBĂ la Australian Open! Ce spune Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel