SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep, elogiată de specialiștii în tenis

SIMONA HALEP. US OPEN 2014. SIMONA HALEP este considerată de presa internaţională una dintre marile favorite capabilă să se impună la US OPEN 2014. Site-ul tennisearth.com îi face un portret impresionant româncei de pe locul 3 WTA, despre care lansează întrebarea: "Cât va mai dura până va deveni numărul 1?"

Vezi și: Antrenorul Simonei Halep a anunțat obiectivul pentru US Open 2014


SIMONA HALEP. US OPEN 2014. Iată caracterizarea făcută SIMONEI HALEP de specialiștii în tenis de la Tennisearth, conform gsp.ro:

"Înzestrată cu un stil foarte agresiv, din spatele terenului, şi având-o drept model pe Justine Henin, are Simona Halep tot ce trebuie pentru a conduce topul WTA?

Recent câştigătoare la Bucharest Open, jucătoarea născută la Constanţa e aproape de a deveni numărul 1 mondial. E înzestrată cu un corp atletic şi o tenacitate cum numai marile campioane pot avea. Capacitatea sa de efort în timpul unui meci poate fi egalată de cea a unui sprinter graţios lăsat liber. Are marele avantaj de a putea menţine un procentaj foarte redus de erori şi poate domina adversarele cu lovituri agresive date chiar şi din spatele terenului.

Cel mai bun lucru e că Simona are doar 22 de ani şi pentru ea urmează perioada în care poate juca cel mai bun tenis. Cu o încredere din ce în ce mai mare, Halep are şanse foarte mari de a se impune pentru prima dată într-un turneu de Grand Slam.

În orice caz, dacă poate menţine acest ritm, jucătoarea din România poate atinge supremaţia. Fani ai tenisului din toată lumea o văd pe Halep ca potenţială câştigătoare a US Open".

Citește și: Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep înainte de US Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel