SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Românca a scăpat de o adversară dificilă pentru TURUL 3

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Calificată în turul 2 de la US OPEN 2014, Simona Halep a primit o veste foarte bună din turneul de la Flushing Meadows.

Citește și: Halep, calificare cu emoții în turul 2 la US Open. Cu cine va juca


SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep va juca în turul 2 de la US OPEN 2014 cu Jana Cepelova (Slovacia, locul 65 WTA) și a scăpat de o adversară periculoasă pe care o putea întâlni în drumul spre fazele superioare ale competiției.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza a fost eliminată surprinzător în runda inaugurală de la US OPEN 2014. Iberica a fost învinsă de croata Lucic Baroni, scor 3-6, 6-7.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Jucătoarea spaniolă de 20 de ani ar fi putut să joace cu Simona Halep în turul 3, iar specialiştii în tenis vedeau un meci extrem de disputat între româncă şi numărul 26 WTA, scrie gsp.ro.

Vezi și: Ce scrie presa internațională după debutul lui Halep la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Muguruza este cea care a învins-o categoric pe Serena Williams, în acest an, la Roland Garros, cu un dublu 6-2.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Mai mult, tânăra jucătoare a fost aproape să o învingă în sferturile de la Paris și pe Maria Sharapova. Iberica a câştigat categoric primul set, scor 6-1, şi a avut chiar 5-4 în setul secund, însă nu a reușit să se impună în fața celei care avea să o învingă pe Simona Halep în finala Grand Slam-ului de pe zgura franceză.

Vezi aici adversarele peste care Simona Halep poate da în drumul spre finala de la US OPEN 2014: Sorți cu ghinion! Sharapova apare în drumul lui Halep la US Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel