SIMONA HALEP, US OPEN 2014. ADVERSARE pe care le poate întâlni românca în drumul către FINALĂ

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep este a doua favorită a turneului US OPEN 2014, însă a avut ghinion la tragerea la sorți a meciurilor. Maria Sharapova apare din nou în drumul româncei către finala competiției.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Chiar dacă va avea un meci ușor în primul tur, Simona Halep ar putea da peste coșmarul său în sferturile de finală de la US OPEN 2014, așa cum s-a întâmplat la Cincinnati, unde Maria Sharapova a eliminat-o pe româncă în aceeași fază a turneului.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep şi Maria Şarapova s-au mai întâlnit în 2014 şi finalele de la Madrid şi Roland Garros. De fiecare dată a câștiga rusoaica.

Citește și: Fără Halep și Sharapova! Jurnaliștii americani au stabilit favoritele la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Într-o eventuală semifinală la US OPEN 2014, românca de pe locul 2 WTA ar putea să o întâlnească pe poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 4).

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. În primul tur de la US OPEN 2014, Simona Halep o va întâlni pe Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care beneficiază de un wild card.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Meciurile din cadrul US OPEN 2014 vor începe luni, 25 august, la Flushing Meadows (New York). Principala favorită la cucerirea trofeului este americanca Serena Williams, numărul 1 WTA, care s-a impus de 5 ori în Grand Slam-ul din SUA.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. De partea cealaltă, cea mai bună clasare a Simonei Halep la US OPEN o reprezintă o calficare în turul patru, reușită în 2013, când a fost eliminată de italianca Flavia Pennetta, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Cum arată potenţialul traseu al româncei, dacă se respectă calculele hârtiei:

R1: Collins (SUA)
R2: Torro Flor / Cepelova
R3: Muguruza
R4: V. Williams / Errani
QF: Şarapova / Lisicki / Wozniacki
SF: Radwanska / Kerber / Jankovici
F: Serena / Kvitova / Bouchard / Ivanovici

Vezi și: Cum poate deveni Simona Halep locul 1 WTA în 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel