SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Elvețianca are origini românești

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Elvețianca Timea Bacsinszky s-a calificat în mod surprinzător în finala turneului de la Shenzhen, unde o va întâlni pe românca de pe locul 3 WTA, Simona Halep.

Vezi și: Ce a declarat Simona Halep înainte de finala de la Shenzhen


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Finala turneului din China este mai mult de 50% românească, pentru că tatăl jucătoarei din Elveția este pe jumătate român, scrie sport.ro.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Igor Bacsinszky s-a născut în Satu Mare, a fost campion de juniori al României la tenis, dar a fugit din țară în 1978, pentru a se stabili în Ungaria, adaugă sursa citată. Trei ani mai tarziu, Igor Bacsinszky s-a căsătorit cu unguroaica Suzanne și împreună s-au mutat definitiv în Elveția, acolo unde în 1989 avea să vină pe lume Timea.

Citește și: Câți bani va primi Simona Halep dacă va câștiga turneul de la Shenzhen


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Igor Bacsinszky s-a apucat de antrenorat în anii '80, iar în 2002 a fost declarat cel mai bun antrenor de tenis al Elveției. El a fost omul care a învățat-o pe fiica sa primele taine ale tenisului, pregătind-o până la vârsta de 15 ani. 

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep și Timea Bacsinszky s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în semifinalele turneului de la Torhout (Belgia). Românca a învins-o atunci pe elvețiancă în două seturi, scor 6-1, 6-3.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVETEXT A FINALEI DE LA SHENZHEN, SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel