SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Ce a declarat românca după SEMIFINALE

Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat vineri dimineață în finala turneului de la Shenzhen, unde este principala favorită la cucerirea trofeului.

Vezi aici detalii despre meciul câștigat de Simona Halep cu Saisai Zheng


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Românca de pe locul 3 WTA a trecut în semifinale de chinezoaica Saisai Zheng, în două seturi, scor 6-2, 6-3. După victoria din penultimul act al competiției, Simona Halep a ţinut să le mulţumească din nou spectatorilor asiatici care i-au fost alături, însă a vorbit şi despre planurile sale de viitor, neuitând de Turneul Campioanelor.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. "Sunt foarte mândră de mine şi sunt foarte fericită. Am un start foarte bun de sezon. N-am jucat la nivel maxim, dar o parte din public a fost de partea mea şi le mulţumesc spectatorilor pentru asta. Aştept spectatorii să vină şi mâine la finală. Le mulţumesc foarte mult că au fost alături de mine.

Mi-aş dori ca în acest an să ajung din nou la Singapore (n.r. unde se joacă Turneul Campioanelor) şi vreau să mă testez şi să văd cât de bună sunt în acest sezon. Cel mai important e să mă bucur de tenis", a declarat Simona Halep după victoria care i-a asigurat calificarea în finala turneului de la Shenzhen.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVETEXT A FINALEI DE LA SHENZHEN, SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY

Citește aici mai multe detalii despre adversara Simonei Halep din finala turneului de la Shenzhen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel