SIMONA HALEP, surpriză uriașă. Cine o va susține din tribune în sferturi la US OPEN

SIMONA HALEP
SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Surpriză pentru Simona Halep! O persoană dragă îi va fi alături, din tribune, în timpul meciului de miercuri seară.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Nadia Comăneci va asista la meciul Simonei Halep din sferturile de finală de la US Open 2015. Nadia Comăneci a ajuns marți seară în New York, acolo unde a venit la o acțiune a Academiei Laureus și s-a întâlnit cu două membre de vază a acesteia, fostele mari campioane ale tenisului, Martina Navratilova și Monica Seles. 

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Simona Halep vorbise la conferința de presă de după victoria cu Lisicki că Nadia i-a promis că va veni la unul dintre meciurile ei. "Nadia mi-a trimis mesaje înainte și după meci. Sper că va putea ajunge la un meci, pentru că mi-a spus că va încerca să vină. E plăcut să ai mari campioni aproape de tine și să te susțină", a declarat Simona la acea întâlnire cu presa, scrie Doartenis.ro.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Partida dintre Simona Halep și Victoria Azarenka, din sferturile de finală ale probei feminine de simplu de la US Open, va avea loc azi, în jurul orei 19.30, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI ȘI: US OPEN 2015: SIMONA HALEP, bilanț negru cu VICTORIA AZARENKA. Eleva lui Wim Fissette este favorită la pariuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel