Urmărește emisiunea live


Simona Halep promite revenirea. Primul turneu după accidentare. Mesajul de astăzi

'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani
'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani

Simona Halep s-a reunit cu antrenorul Darren Cahill în Canada, la Montreal. Este primul turneu la care va participa Halep după accidentare. 

"Bună ziua, Simo. Bună ziua, Montreal. Am ajuns într-o zi frumoasă, în care echipa voastră de fotbal feminin strălucește la Jocurile Olimpice", a scris antrenorul Darren Cahill. 

Turneul de la Montreal începe pe 9 august și este primul la care jucătoarea româncă va participa dupa accidentare și nuntă.

Halep a coborât pe locul 13, cea mai slabă clasare din ultimii ani. 

Simona Halep, în top zece de șapte ani

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reușit să se mențină timp de 373 de săptămâni. Performanța ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înființarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).

Prezența ei în top 10 se încheie începând de săptămâna viitoare, din cauza faptului că va pierde 190 de puncte acumulate la turneul de la Toronto din 2019, ceea ce va determina și o coborâre până pe locul 13 WTA.

Simona Halep a anunțat că revine în competițiile oficiale de tenis odată cu turneul de Masters de la Montreal, care începe în 7 august. Halep a lipsit din circuit din cauza unei accidentări suferite la Masters-ul de la Roma, care a determinat-o să se retragă atât de la Grand Slam-urile de la Roland Garros și Wimbledon, dar și de la Jocurile Olimpice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel