Simona Halep, probleme medicale. Victor Ciutacu, ipoteză șoc

Tenismena româncă Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney înainte să înceapă. A acuzat un virus stomacal. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat decizia Simonei Halep de a se retrage, subliniind că tenismena se accidentează aproape înainte de fiecare turneu de Grand Slam. 

"Înainte să devin știre în toate tabloidele și pe toate site-urile proaste ca atac incalificabil încă o mare campioană, vă intreb de la obraz: vouă nu vi se pare suspect că Halep se accidentează aproape înaintea fiecărui turneu de Grand Slam, de regulă dupa ce câștigă unul mai mic, apoi lipsește la următorul (nu și la petrecere), iar în final revine proaspată taman la ăla mare? Unde, dacă nu câștiga (și n-o face), sunt de vină arbitrii, presiunea psihică, antrenorul, publicul, ghinionul, Șarapova/Serena, Năstase/Țiriac și, în general, oricine altcineva în afară de ea...", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook. 

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney

Victor Ciutacu a subliniat că "Gastroenterită are de fiecare dată și Messi când se ceartă cu antrenorul pe care vreă să-l dea afară de la Barca". Jurnalistul a precizat: "Îmi asum și oroarea de a atenta la unul dintre cele trei concepte sacre ale umanității. Celelalte două-s justiția reformată și Profetul Mahomed". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel